vickydonor - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > v
Rendező: Shoojit Sircar
Producer: John Abraham, Sunil Lulla
Forgatókönyv: Juhi Chaturvedi
Zeneszerző: Ketan Sodha
Operatőr: Kamaljeet Negi
Vágó: Shekhar Prajapati


Szereplők:
Ayushmann Khurrana (Vicky Arora)
Yami Gautam (Ashima Roy)
Annu Kapoor (Dr. Baldev Chaddha)
Dolly Ahluwalia (Dolly)
John Abraham
Tarun Bali (Mr. Mehra)
Krishna Singh Bisht (Gulli)
Jayanta Das (Ashima Roy's father)
Kamlesh Gill (Vicky's Grandmother)
Puja Gupta (Shweta)
Bhupesh Pandya (Dr. Chadhhas Assistant)
Inder Pal Singh (Tayaji)


Dr. Baldev Chaddha elismert meddőségi specialista, aki spermadonor szolgáltatást üzemeltet. Ügyfeleinek elsőosztályú spermát kínál. Sajnos mostanában rájár a rúd, a beültetések több esetben járulnak sikertelenséggel, mint sikerrel. Egyetlen megoldás van a problémára: új donorra lesz szükség. Vicky Arora fiatal, jóképű fiú, akinek anyja egy szépségszalont üzemeltet. Bár ő egyetlen gyermek, családja rendkívül termékeny felmenőkkel is rendelkezett. Vicky-nek nincs munkája, pénzre viszont szüksége lenne. A doktor elsőre felfigyel a fiúra, és követni kezdi, hogy ellenőrizze, életvitele megfelel-e annak, hogy spermadonor lehessen. Minden klappol. Vicky elsőre nem akar kötélnek állni, irtózik az ötlettől, hogy spermadonor legyen, az orvos azonban meggyőzi őt, hogy így kell tennie. A fiú randijai eközben nem sikerülnek jól, amint megtudják, mivel foglalkozik, minden lány lepattintja őt. Ő pedig beleszeret a gyönyörű Ashima Royba, a csinos bankalkalmazottba, de kérdés, ennek a lánynak bevallhatja-e az igazságot.

Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz