vedam - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
filmadatlap > v
Rendező: Radha Krishna Jagarlamudi
Producer: Devineni Prasad, Yarlagadda Shobhu
Forgatókönyv: Radha Krishna
Zeneszerző: M. M. Keeravani
Operatőr: Gnanasekhar V. S.
Vágó: Shravan


Szereplők:
Anushka Shetty (Saroja)
Manoj Kumar Manchu (Vivek Chakravarthy)
Allu Arjun (Cable Raju)
Manoj Bajpayee (Raheemuddin Qureshi)
Nagayya (Ramulu)
Deeksha Seth (Pooja)
Lekha Washington (Laasya)
Brahmanandam
Siya (Raheemuddin's Wife)
Ravi Prakash
Krishna Murali Posani
Pruthvi


Igaz ember az, aki meghal egy másikért.

Vivek Chakravarthy (Manoj Manchu) régi katonacsalád sarja Bengaluruban, anyja azt szeretné ha követné ezt a hagyományt, de őt a rockbandáján kívül semmi más nem érdekli. Végre felcsillan a remény, hogy befuthatnak, koncertet szerveznek nekik Hyderabadba. Lekésik a repülőt, ezért autóval vágnak neki az útnak.
Amalapuram Saroja (Anushka Shetty) prostituált aki szabadulni akar jelenlegi helyzetéből, és elfogad egy jobb ajánlatot Hyderabadba.
Ramulu (Nagayya) öreg takács Sircillában, akit betemet az adósság, amivel tartozik a helyi uzsorásnak. Kisunokáját gyerekmunkára kényszerítik amíg nem fizet, ezért özvegy lánya elhatározza, hogy eladja a veséjét, ahogy már apja is tette. Ezért beutaznak a városba, az illegális műtétre.
Raheemuddin Qureshi (Manoj Bajpai) igazhitű muszlimként nem bír tovább élni Régi-Hyderabadban, miután felesége elvetélt ikermagzataival, mikor egy Ganésha ünnepségen feldühödött hindu fanatikusok megverték őket. A közbelépő rendőr pedig egyáltalán nem segített rajtuk. Ezért úgy dönt, hogy végleg elhagyja az országot, kivándorol.
Raju (Allu Arjun) illegális kábelszerelő és üzemeltető Hyderabad nyomornegyedében, akinek folyamatos problémája van a helyi maffiával, szabad idejében viszont a legfelső tízezer köreiben mulat, akik nem tudják róla, hogy honnan jött. Barátnője viszont kétségbeesik, mikor anyja közli vele, hogy Kanadából hamarosan vőlegényjelölt érkezik. Raju segítségét kéri, mentse ki ebből a helyzetből. Raju már ott elakad, hogy a szállodában (ahol asztalt foglalt kettejüknek) 40ezer rúpia a beugró. Sürgősen pénzt kell szereznie.

Ezek az emberek, és családjaik, barátaik (rockbandájuk), ismerőseik és ellenségeik egy ponton találkoznak, Hyderabad közkórházában.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...Vissza a tartalomhoz