tagsag - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
Oldalunk nyitott közösségi oldal, így azok számára is elérhető az oldal teljes tartalma (indiai,indiáról szóló és olyan nemzetközi filmek melyekben indiai színészek is játszanak, filmzenék, videoklipek, stb online nézhető, hallgatható verzióban illetve letöltési link formájában is.), akik nem regisztrálnak, nem támogatják oldalunkat, nem igényelnek, nem kapnak VIP tagságot.

Aki segíteni szeretné az oldal működését az a fenntartási, működtetési és fejlesztési költségek miatt anyagi támogatást nyújthat az oldalnak. Búővebben  ITT olvashatsz erről
Ha nem tudod vagy nem szeretnéd támogatni oldalunkat, akkor is érdemes regisztrálni magad, hiszen ezzel pl. hírlevelet kérhetsz, amiben mindig értesülsz mi és mikor kerül, került ki az oldalra, így mindig mindent premierként nézhetsz, hallgathatsz...


 

 
 
 
Miért van szüksége  anyagi támogatásra az oldalnak ? (nem kötelező, de ha teheted segíthetsz az oldla üzemeltetőinek)
 
 
 
csak jelzés értékkel sorolnék pár dolgot, hogy mi minden kerül pénzbe egy weblap fejlesztése, üzemeltetése kapcsán, az anyagi erőforrásaink pedig sajnos végesek:
 
 
·       Tárhely és domain név bérlés a jelenlegi oldalaknak (évente cca. 25.000 FT, ha újabb domain nevekre, tárhely bővítésre nem lesz szükség)
 
 
·       A program, amivel a weboldalt készítem bár életre szóló, de okosan évente kihozzák az újabb verziókat, így valójában évente fizetem ki a több mint 60.000 FT-ot, a website x5 professional progiról van szó, ha beütöd a google-ba, megtalálod és visszaellenőrizhető a költsége. A progihoz rendre jönnek ki hasznos kiegészítők, amivel még szebb, praktikusabb lehet a weboldal (ilyen pl a lapozgatható műsorújság, vagy épp a katalógus, amit nem sokára élvezni fogtok), erre tavaly közel 30.000 Ft ment el.
 
 
·       A Tartalom levadászásához bizony nem kevés helyen kell rendelkezni prémiumtagsággal (data.hu, desitorrent, és hagy ne soroljam, csak nekem több mint egy tucat van, és ezek az éves tagságik nagyjából egyesével 4-12.000 Ft között mozognak)
 
 
·       A Onedrive felhő alapú tárhelye csak az Office megvásárlásával használható (ami 29.900 FT évente és csak 1TB helyre elegendő, ami már most tele van, így vagy olyan tagoktól kell felajánlás onedrive használatára, akinek van előfizetése office programcsomagra, de a felhő alapú tárhelyet nem használja, vagy újabb office csomagot kell venni kizárólag a tárhely miatt.) Megjegyzem ez még messze a legolcsóbb megoldás felhő alapú tárhelyre beépített médialejátszóval.
 
 
·       Ha elakarom indítani majd a 24 órás bollywoodi rádióadót, annak is sajátos tárhely igénye lesz, az se adják ingyen, mint ahogy a ustream.tv használata sem olcsó mulatság, ami live TV-t tenne lehetővé, csoportos chat ablakkal, azaz megvalósulhatna az egyenes adásban közvetített vetélkedők, a csak nektek készített egyedi tartalmak.
 
 
·       Sok-sok grafikai munka van ebben az oldalban, oldalakban és még több lesz, egy phoroshop aktuális példány messze 100.000 Ft felett van.
 
 
·       Szeretnénk olyanoknak is lehetőséget adni különleges védett tartalmak eléréséhez, pl., a Bollywood TV-hez, akiknek tényleg nincsenek meg a lehetőségeik, sem anyagi, sem technikai háttér szempontjából a közreműködésben vagy a támogatásban, mert pl hónapok, vagy évek óta munkanélkül vannak, vagy szerény nyugdíjasok, leszázalékolt betegek, és néha meglepni őket apró ajándékokkal, hogy érezzék, nem felejtettük el őket sem, velük és értük is vagyunk, ehhez viszont egyfajta mini szociális háló szükséges, azaz némi anyagi támogatás másoktól.
 
 
·       Azt gondolom a fordítóknak is kijárna némi segítség, különösan azoknak, akik pl. megrendelik az eredeti DVD és BR lemezeket, hogy kiváló minőségű kópiákhoz készítsenek magyar feliratot. Abban a minőségben, amiben a filmek zömét élvezhetitek, különösen a HD minőséget, nem tudnánk a munkájuk nélkül biztosítani. (persze le is lehet tölteni az ilyen kópiát, de arra várni kell, és tudjátok mennyi idő és sávszélesség egy 25-50 GB-os HD vagy BR film ?) És ne felejtsük el azt sem, hogy a fordítók - a minőségi kópiát most félretéve - teljesen ingyen dolgoznak és végeznek emberfeletti munkát a fordítással, hiszen egy-egy film teljes szövegének a fordítása, magyarosítása, időzítése, bődületes munka,  aki egyszer csinálta, tudja miről beszélek. Ennyi áldozatért minimum megérdemelnének olykor legalább egy bollywoodi bögrét, egy csoport emblémás pólót vagy bármit. Mi szeretnénk a Ti nevetekben is ennek megfelelni, nem véletlen, hogy nekik alapból jár a VIP tagság, de csak úgy tudunk segíteni, ha Ti is segítetek.                       

A teljesség igénye nélkül írtam le pár dolgot, de sajnos vagy sem tudnám még sorolni mit jelent, mibe is kerül egy jól összerakott oldal üzemeltetése, fejlesztése.

Örömmel fogadjuk visszajelzéseiteket, véleményeteket, ötleteiteket, akár már jelenleg is tagok, akár épp VIP tagnak szeretnének jelentkezni. Szabályaink, elvárásaink nem kőbevésettek, de szabályoknak lennie kell, mert különben összeomlik mindaz, amit eddig felépítettünk.
Együtt még jobbá tehetjük az oldalainkat, még több közös programot szervezhetünk, még több virtuális vagy személyes találkozókon élő vetélkedőt, kvíz készíthetünk értékes ajándékokkal, tovább fejleszthetjük a rendszert és olyan dolgokhoz juthattok, amiről ma még álmodni sem merünk. De vajon egy éve gondolta bárki is, hogy ideáig is eljuthatunk ? Aligha, akkor most alakítsunk át a régi mondást az egy mindenkiért, mindenki egyértről, Mindenki Mindenkiértre J
 
 
 
Üdvözlettel az Adminok….
Klikk a VIP regisztráció képre, ha szeretnél regisztrálni oldalunkra. (az oldal nyiolvános tartalmát regisztráció nélkül is látod és használhatod)

Vissza a tartalomhoz