szabalyzat - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
Felhasználási feltételek
Az  bollywoodmagic.hu portál (továbbiakban: Üzemeletető)  és ön (portál (továbbiakban: Felhasználó)  közt létrejövő szerződés.
Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. Az oldal használatával ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket.

Az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény értelmében az Üzemeltető teljesen legális tevékenységet folytat, a ténylegesen szolgáltatott adatok/filmek jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

Az oldal regisztrációhoz nem kötött, de VIP tagság kérelmezésére és elnyerésére van lehetőség. (ennek szabályairól ITT olvashatsz)
A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy VIP tagság iránti kérelmet indoklás nélkül visszautasítson, vagy bármikor visszavonjon, ha a VIP tag tevékenysége, viselkedése ellenkezik az oldal működésének elveival és/vagy szabályaival.

Műszaki követelmények
A felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szolgáltatás használata egyéb hardver és szoftver eszközöket igényel(het), valamint hogy az említett hardverre és szoftverre vonatkozóan a felhasználó saját felelősségére jár el. Azt követően, hogy a felhasználó regisztrált, a szolgáltatónál nem vonható felelősségre a szolgáltatás károsodásáért, megsemmisüléséért, ill. sérüléséért.
Továbbá nem vonható felelősségre a szolgáltatás elérhetetlenségért, és egyéb hibáiért sem.
Felhasználók által közzétett tartalmak
Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felhasználók által beküldött  bármilyen célú felhasználására..
A felelősség kizárása
A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi. A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A szolgáltató kizár minden felelősséget, amely a program letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be.
A szolgáltató nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kizárja.

Kizárt látogatók
Ha Ön tagja bármely illegális szoftver-vadász csoportnak, vagy zenei kiadónak, vagy filmgyártó, szoftver kiadó, forgalmazó cégnek, vagy rendészetnek, vagy a RIAA-nak (ASVA), illetve Proartnak vagy ha Ön kormányzati tevékenységet folytat, NEM ADUNK ENGEDÉLYT AZ ÖN RÉSZÉRE, hogy az Üzemeltető oldalán található anyagokhoz hozzáférjen, regisztráljon az oldalra, vagy bármilyen tevékenységet folytasson az oldalon, részt vegyen és használja a weboldalt illetve szerverrel kapcsolatba bármilyen tevékenységet folytasson! Ha ön mégis így tesz, azzal megsérti a 431.322.12 számú, az Interneten Alkalmazott Magánjogi Törvényt és a Személyes Információ és Elektronikus Dokumentumok Védelméről szóló törvényt.

Kitiltás
A weboldalon bizonyos funkciók csak VIP tagok részére vehetők igénybe. A igénybe vett funkciók nem megfelelő használata az oldalról kitiltást vonhat maga után.

Adatvédelem
A VIP tagság eléréséhez  igazi, létező, élő e-mail cím megadása szükséges! A VIP tagság elnyerésekor eltároljuk a felhasználók IP Címét, E-mail címét, melyeket a személyességi jogok értelmében semmilyen körülmények között nem adjuk harmadik fél számára, viszont fenntartjuk a jogot ezen adatok statisztika jellegű felhasználására.

Filmekkel kapcsolatos jogi nyilatkozat
Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat, minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. Az oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli!

DMCA | Tartalom eltávolítási politika
Tartalom eltávolítási politika Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy tartalom eltávolítását,kérjük írjon emailt az bollywoodmagic@bollywoodmagic.hu címre. Így el tudjuk távolítani a jogsértő anyagra mutató linket, amennyiben igazolja, hogy a tartalomnak Őn a jogos tulajdonosa.

Content removal policy: If you are a copyright owner and wish to report abuse or issue a content removal request, please email bollywoodmagic@bollywoodmagic.hu so we can remove the infringing material and ban it from being uploaded again.
Vissza a tartalomhoz