iorigins - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
Rendező: Mike Cahill
Producer: Mike Cahill, Burton Gray, Hunter Gray, Jayne Hong, Adam Neumann, Alex Orlovsky, Michael Pitt, Bonnie Timmermann
Forgatókönyv: Mike Cahill
Zeneszerző: Will Bates, Phil Mossman
Operatőr: Markus Förderer
Vágó: Mike Cahill


Szereplők:
Michael Pitt (Ian)
Steven Yeun (Kenny)
Astrid Bergès-Frisbey (Sofi)
Brit Marling (Karen)
Dorien Makhloghi (7-Eleven attendant)
John Schiumo (TN anchor)
Ako (Nurse)
Archie Panjabi (Priya Varma)
Cara Seymour (Dr. Simmons)
Rhonda Ayers (Waitress)
Venida Evans (Margaret Diary)
William Mapother (Darryl Mackenzie)


Dr. Ian Gray molekuláris biológusként az emberi szem fejlődésén keresztül igyekszik megfejteni létezésünk értelmét. Egy nap találkozik Sofival, aki egészen más véleményen van a világ keletkezésével kapcsolatban. Szerelmük zálogaként összeházasodnak, ám a nő tragikus hirtelenséggel meghal. Ian folytatja kutatói tevékenységét, s kolléganőjével, Karennel megdöbbentő felfedezésre tesznek szert. Hogy kutatásaikat tényleges bizonyítékkal is alátámasszák, Ian Indiába utazik, hogy szembenézzen az igazsággal.
Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre.... (ez a feliratos verzió)
     Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre.... (ez a szinkronos verzió)
     


Vissza a tartalomhoz