gogoagone - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás
Rendező: Krishna D.K., Raj Nidimoru
Producer: Saif Ali Khan, Dinesh Vijan, Sunil Lulla
Forgatókönyv: Kunal Khemu, Krishna D.K.
Zeneszerző: Sachin - Jigar
Operatőr: Dan MacArthur, Lukasz Pruchnik
Vágó: Dan MacArthur, Lukasz Pruchnik


Szereplők:
Saif Ali Khan (Boris)
Kunal Khemu (Hardik)
Vir Das (Luv)
Anand Tiwari (Bunny)
Puja Gupta (Luna)
Hardik Malaviya (Hardik)
Soha Ali Khan
Pitobash
Suparn Verma (Cameo)Adott három jó barát: Hardik, Luv és Bunny. Előbbi kettő meglehetősen lazán kezeli az életet, a nehéz munkával megkeresett pénzt leginkább drogra és piára költik, hiszen egyszer élünk, azt ki kell használni és élvezni. Bunny pedig inkább a szorgos-dolgos hangya fajta, de mégis bírja a két másik srác búráját.
A fenékig tejfel élet azonban nem tart sokáig. Hardikot kirúgják, Luv barátnőjéről pedig kiderül, hogy a kezdetek óta megcsalta a srácot. Hőseink élete tehát félig romokban hever, így éppen kapóra jön nekik, hogy Bunny haverjukat a cég Goába küldi üzleti ügyben. Hardik és Luv persze azon mód bepuncsolják magukat az útra, hiszen az összetört szívet és a romossá vált karriert, csak egy nagy bulizásra felfűzött utazás dobhatja fel.
Utóbbiból pedig nincs hiány, hiszen egyik este átruccannak egy lakatlan szigetre, ahol az orosz maffia tart fergeteges bulit, csini csajokkal, kifogyhatatlan piás hordókkal és egy újféle droggal. Utóbbi mondjuk meglehetősen felborzolja a kedélyeket, ugyanis a bulizók nagy része másnap reggelre emberhúsra és vérre éhes zombivá változik.

Ha szeretnéd HD minőségben nézni a filmet, felugró reklámablakok, hirdetések nélkül, és nem szeretnél virust kapni a gépedre az Online filmek megosztó oldalairól, akkor itt jobb oldalt klikk a kis képre....
     

Ha a szokott módon néznéd kisebb sávszéleséggel a youwatch szerveréről, akkor azt lenti lejátszóablakban a középsó reklám felület kiiktatása után teheted meg, ennél részletesebb leírás a működésről, lásd a lejátszó ablak alatt...SEGÍTSÉG a film lejátszásához:
- Zárd be középen a reklámot.
- Nyomd meg a lejátszás gombot.
- A felugró ablakokat bezárhatod.
- Ha a videó akadozik, érdemes megállítani, és várni egy kicsit, amíg a videó egy része be nem töltõdik.
Vissza a tartalomhoz