Spy (2015) - Vélemények a filmről - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás

Spy (2015)

Bollywood Movie
Közzétette itt film S ·
Tags: 2015
Action, Comedy, Crime
1 hozzászólás
Átlagos szavazat: 114.0/5
e-batta
2015-12-06 16:10:22
Végre Budapest nem valamelyik európai nagyvárost helyettesíti, hanem saját jogán szerepel egy eléggé nagy költségvetésű amerikai filmben. Bár az unalomig ismert helyszínek itt is feltűnnek (Hősök tere, Operaház), azért le a kalappal a rendező előtt, hogy sikerült egészen emlékezetes helyszíneket is találnia, amelyek tényleg felkeltették az érdeklődésemet, mint például a Kelenföldi Hőerőmű százéves art-deco vezénylőterme, az üvegmennyezetével és a sci-fibe illő ellipszis alakú
kapcsolófalával. Utána is néztem, hogy az épület 2005-ben nyugdíjba ment, azóta lassan az enyészeté lesz, de szerveznek oda látogatásokat, amikor be lehet járni a helyet. Azt hiszem egyre elmegyek én is. Érdekesnek tűnik.
Melissa McCarthy élvonalbeli komikaként ebben a filmben szerencsére visszavett az altesti poénokból (bár egy-kettő azért akadt), és a kényszeres szövegelésével, kémfilmbe abszolút nem illő megjelenésével hozza a viccfaktort. Mivel a film elején a két alkalmas titkosügynök kiírja magát (Jude Law elhalálozik, Jason Statham pedig felmond) kínos, de az egyetlen szóba jöhető kém a túlsúlyos Melissa, aki meglepően hatékony lesz az akció során. Rengeteg olyan jelenet van, amikor tényleg nevetésre ingereltek, pedig nem tartozom a bárgyú amcsi humor kedvelői közé.
Viszont Nargis Fakhri jeleneteiért mindenképpen megéri megnézni annak is, aki inkább a tiszta akciófilmeket komálja, mert a csaj olyat művel egy húsvágó bárddal, hogy szám eltátottam közben!

Vissza a tartalomhoz