Lovely (2012) - Vélemények a filmről - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás

Lovely (2012)

Bollywood Movie
Közzétette itt film L ·
Tags: 2012
Romance
1 hozzászólás
Átlagos szavazat: 113.0/5
e-batta
2015-12-04 22:01:40
Vicces film volt.
Kittu (Vennela Kishore) és Lalli (Chinmayi) a Facebook-on ismerkednek meg, de egyikük sem mer elmenni a személyes találkozóra. Lalli Lavanyát (Shanvi), Kittu pedig Akasht (Aadi) kéri meg, hogy játsszák el az alteregójukat. Ebből aztán némi bonyodalom akad, mert Akashnak már korábban is tetszett Lavanya, akit egyszerűen csak Lovely-nak szólít. Aztán persze hamar kiderül a turpisság, ezek ketten jól meg is sértődnek, majd Kittu és Lalli hathatós közreműködésével ki is békülnek.
Akash nem mindennapi srác, biztos jövedelme van ugyanis abból, hogy lányos apukák folyamatosan fizetnek neki azért, hogy hagyja békén a lányukat. :DDD
Lavanya édesapja meg elképesztő módon neveli a lányát. Bármit szeretne Lavanya, azt duplán kapja meg. Mangalampalli Maharadhi (Rajendra Prasad) amikor megismeri Akasht elég szerencsétlen pillanatában találkozik vele (éppen túl van egy tömegverekedésen), úgyhogy a fater drasztikus lépésre szánja el magát. Egyszerűen a fiú nyakába varrja magát, hogy 10 napon keresztül levakarhatatlanul a nyomában lesz, és töviről hegyire megfigyeli az életét. Itt kezdődnek az igazán vicces jelenetek. A fő viccfaktort nem is a fater jelenti, hanem Akash sógornője (Satya Krishnan), a legtöbb üdítő jelenet tőle származik.
Mókás film volt, bár voltak benne döcögős részek. Aadi érdekes arcú, fiatal színész, engem Mahesh Babura emlékeztet, csak hozzá képest egy kicsit merev a kamera előtt. Pedig jó mozgású, kellemes arcú fiatalember, még egy-két év és kinövi a kezdeti elfogódottságot.

Vissza a tartalomhoz