Ladies vs. Ricky Bahl (2011) - Vélemények a filmről - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás

Ladies vs. Ricky Bahl (2011)

Bollywood Movie
Közzétette itt film L ·
Tags: 2011
Comedy, Drama
1 hozzászólás
Átlagos szavazat: 114.0/5
e-batta
2015-12-04 21:34:05
Miután láttam a frissen debütált Ranveer Singhtől a Band Baaja Baaraat-ot (amiben szintén Anushka Sharma volt a partnere, imádom a csajt!), tudtam, hogy túlságosan mellé nyúlni nem fognak, ha a már bevált párost ismét szerepeltetik. És lőn.
17 város, 28 nő és 93-94-95... akármennyi millió rúpia, ez minden idők legnagyobb indiai szélhámosának személyes rekordja.
A kaméleonként bárhol, bármilyen alakban felbukkanó címszereplő gyanútlan nők pénzére utazik. Az átvert hölgykoszorú, a szende muszlim özvegyasszony (Aditi Sharma), a nagyszájú, elkényeztetett újgazdag liba (Parineeti Chopra), valamint a kimért, karrierista üzletasszony (Dippanita Sharma) nekiindulnak, hogy a föld alól is előkerítsék a pofátlan szélhámost.
A Ladies vs. Ricky Bahl az átlag bollywoodi filmektől eltérően nem a harsány poénokkal szórakoztat, hanem visszafogott, finom humorral.
És nem mellékesen hagyja kibontakozni a hölgykoszorú tagjait, nem a két főszereplő a főszereplő, hanem ők valamennyien, mind az öten. Ettől lesz egészen különleges a film, mert nem elsősorban szerelmi filmet látunk, nem is ki-csapja-be-jobban-a-másikat átverős-bizniszt, és nem egy hangulatos Indiai körutazást (Lucknow, Mumbai, Delhi és Goa), hanem mindezt együtt, mégsem zavaróan.
Mindenképpen jó látni, hogy Ranveer Singh most már élvonalbeli sztár, Anushka Sharma pedig bebetonozta magát (ráadásul Parineeti Chopra is megtalálta a számítását, később valódi főszerep: Ishaqzaade, és máris nem úgy beszélnek róla, hogy ő Priyanka Chopra uncsitesója), a film pedig kész felüdülés a tömény maszalá filmek tengerében.

Vissza a tartalomhoz