Khiladi 420 (2000) - Vélemények a filmről - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás

Khiladi 420 (2000)

Bollywood Movie
Közzétette itt film K ·
Tags: 2000
Action, Comedy
1 hozzászólás
Átlagos szavazat: 114.0/5
e-batta
2015-12-04 13:47:18
Imádom Akshay Kumart, amikor mindenkihez kedves, jófiú, gazdag, elegáns, bölcs mondatai vannak, imádja édesapját, és szó nélkül segít, legyen szó zsebtolvaj elfogásáról, vagy kislány kívánságáról... és... és... valójában egy sötétlelkű gazember. Kár, hogy nem sűrűn játszik ilyeneket (legutóbb az Aflatoonban), mert nagyon jól csinálja!
Dev Kumar gátlástalan, gyilkos indulatokkal teli fickó, aki tartozik a Donnak, ezért bármire képes. Még arra is, hogy hálójába csalja a milliárdos Bradwajt (Alok Nath) és annak egyszem lányát, Ritut (Mahima Chaudry). A fater meghal (Dev hathatós közreműködésével), egyetlen szemtanúját, a kis Riát sokkolja (a kórházban csaknem sikerül megölnie), és feleségül veszi a gyászoló leányt. A nászéjszaka olyan bizarra sikeredett (Ritu rájön, hogy a férje csaló gazember), hogy én csak kikerekedett szemekkel, lenyűgözve bámultam. Amit Akshay Kumar művelt a csilláron (jól olvastátok, a csilláron!!), az ott van nálam a top 10-ben (mármint a legjobb Gonosz alakítások között)! És ebben a jelenetben nekem beugrott a Rózsák háborúja, aki látta Kathleen Turnert és Michael Douglast, az tudja mire gondolok.
A végén a bírósági tárgyaláson, amikor Akshay Kumar azt bizonygatja, hogy ő Dev, akkor meg egyből eszembe jutott a Sommersby híres jelenete, Richard Gere főszereplésével.
Nagyon jó film volt, és kellően csavaros is, csak azért, hogy jól szétizguljam magam! Idáig a Khiladi szériából nálam a Sabse Bada Khiladi volt az első helyen (szintén kettős szerep Kumartól), de most ez megelőzte...

Még egy megjegyzés: az akciójeleneteket kaszkadőr nélkül játszotta végig Akshay Kumar, ami azért is megdöbbentő, mert a szárnymotoros repülőgépről történő ugrás a hőlégballonra még profi kaszkadőrnek sem lehet egyszerű, hát még egy színésznek! (Ez a pasi nem normális!)

Vissza a tartalomhoz