Karthik Calling Karthik (2010) - Vélemények a filmről - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás

Karthik Calling Karthik (2010)

Bollywood Movie
Közzétette itt film K ·
Tags: 2010
Drama, Romance, Thriller
1 hozzászólás
Átlagos szavazat: 114.0/5
e-batta
2015-12-04 13:39:10
Barátnőm csak szedi le nekem a filmeket, és őszintén csodálkozik "elvakult rajongói" státusomon. De van akinek ő sem bír ellenállni. Ő pedig Farhan Akhtar. Beszerezte az összes filmjét, amiket rendezett, azokat is; órákon át kellett pepecselnem, hogy a Rock On!! felirata tökéletes legyen (hiányzott néhány dalszöveg felirata, illetve rendesen el volt csúszva), és folyamatosan sasolja, hogy éppen min dolgozik e jeles férfiú. Ezt a filmet is előbb látta, mint én.
De persze nagyon tetszett. Farhan Akhtar elsősorban producer és rendező (Lakshya, Dil Chachta Hai, Don 1-2, Talash), de úgy tűnik annyira bejön neki a színészi munka, hogy egyre több szerepet vállal. (Rock On!!, Zindegi Na Milegi Dobara) A fenti munka egy olyan alakítás tőle, ami a profi színészeknek is becsületére válna.
Adott egy végletekig elnyomott kisember (Farhan Akhtar), akit mindenki csak kihasznál, és egyhangú napjai azzal telnek, hogy próbálja túlélni a főbérlő-főnök-munkatárs hármas életveszélyes közelségét, apró örömök csak akkor érik, amikor távolról csodálja a szép kolleginát (Deepika Padukone).
Egy nap azonban vesz egy mindentudó telefonkészüléket, amely egyszercsak hajnali 5-kor megcsörren. És onnantól kezdve semmi sem úgy folytatódik, ahogy elképzelné az ember.

A legjobb thrillerek egyike, mert semmi véres nincs benne, de a legbelsőbb félelmeidre helyezi a hangsúlyt. A saját önazonosságodat kérdőjelezi meg. És akkor egyszercsak elkezdesz félni.

A két főszereplő abszolút csúcsra járatta a filmet, egy hullámhosszon mozognak, mindketten annyira belehelyezkednek a szerepükbe, hogy velük együtt szorongsz a film vége felé.

Vissza a tartalomhoz