Kambakkht Ishq (2009) - Vélemények a filmről - Bollywood Movie

Tartalomhoz ugrás

Kambakkht Ishq (2009)

Bollywood Movie
Közzétette itt film K ·
Tags: 2009
Action, Comedy, Romance
1 hozzászólás
Átlagos szavazat: 114.0/5
e-batta
2015-12-04 13:25:00
Mindig istenien szórakozom azokon a vígjátékokon, ahol a női és férfi főszereplő vérre menő harcot folytat, és egymás alázásában meríti ki minden eszköztárát (pl. Mr. Perfect, Darling, Ready, 100 % Love stb.).
Ezúttal pedig két nagyágyú adja meg az alaphangot. Viraj Shergill (Akshay Kumar) Hollywood (nem tévedés, az ámerikás Hollywood!) legmenőbb kaszkadőre és Simrita Rai (Kareena Kapoor) nagynevű topmodell egy esküvőn találkoznak, ahol kiosztják a menyasszonyt és a vőlegényt. Akik ennek ellenére összeházasodnak. A találkozásból újabb találkozás lesz, ahol már vérre menő csatát vívnak, és nem lehet tudni, hogy ki fog győztesen kikerülni ebből a háborúból. Viraj szerencsétlenségére megsérül az egyik forgatáson, és a kórházban éppen Simrita keze alá kerül, aki orvosi tanulmányait finanszírozta a modellkedéssel, viszont annyira nincs magánál a sokk-kal felérő találkozástól, hogy műtét közben "benne felejti" az óráját Virajban.
Ami ráadásul minden órában szent dallamokat kántál.
Míg Viraj lassan megőrül a fejében hallott szent dallamoktól, Simrita minden igyekezetével azon van, hogy észrevétlenül visszakapja (kinek hiányzik egy műhiba per?). Ezért aztán eljátssza, hogy beleszeret Virajba (akit viszont kaszkadőrtársai ugratnak bele az egész szerelem-dologba), míg végül sikerül elkábítania hősünket, és újból megműtenie. Majd a műtét után teljes mértékben újból lealázza a srácot, aki addigra már amúgy is nyakig benne van a szerelem nevű vírusban.
Innentől kezdve érdekes jeleneteknek lehetünk tanúi. Pl. Viraj bánatában megkéri Denise Richards (nem tévedés, tényleg ő!), kezét, és az esküvőt csak jóbarátaik hathatós segítsége (no meg Simrita nevelőanyja, Dolly (Kirron Kher) sarkára állása) akadályozza meg. Vendégszerepel még Sylvester Stallone, mint Sylvester Stallone (egyszer a Taurus-díjátadón - ez a kaszkadőr-Oscar), és Simrita megmentésekor, akit épp idejében ment ki néhány martalóc kezéből, hogy rohanhasson megakadályozni Viraj esküvőjét.
Mindkét főszereplő frenetikus volt. Már a Tashanban is működött köztük a kémia, abszolút egy hullámhosszon vannak, mindkét színészt tiszta öröm volt látni ebben a vígjátékban.
Azt meg különösen viccesnek találtam, hogy a hollywoodi sztárok asszisztáltak a filmben (Jack Nickholson, Brandon Rush, Holy Valance pl.)

Nekem tecc!

Vissza a tartalomhoz